22.10.13

Persbericht Expositie

21-10-2013

Expositie in De Trambaan
       
Tot en met half januari 2014 is in De Trambaan (locatie Woonzorggroep Samen) een scrapbook expositie van collega Mariska Hofmann te zien. Scrapbooken is een creatieve manier om foto’s te verwerken. Door foto’s te versnijden, versieren en aan te kleden wordt de sfeer van de foto’s versterkt. De expositie is iedere dag van 09.00 tot 16.00 uur gratis te bezichtigen.
Mariska Hofmann is Coördinerend Facilitair Medewerker in de Hornhoeve, Sabinahof en Sint Maartenshof. In haar vrije tijd maakt ze scrapbooks. “Ik scrap sinds 2003 en gebruik in mijn layouts veel laagjes, kleine details en de naaimachine. Ik ben gek op bloemen, knopen, washi tape (decoratief Japans tape) en ook distress- en spray inkt zijn fijne spullen om mee te werken. Het mixen van verschillende papierlijnen en versieringen is een uitdaging om er een mooi geheel van te maken.”

Scrappen is voor Mariska niet zomaar een hobby. Ze heeft al voor diverse tijdschriften artikelen mogen maken. Thuis heeft ze een workshopruimte waar regelmatig een groepje komt croppen en op verzoek geeft Mariska workshops. Kijk voor meer informatie over Mariska’s scrapbooks op http://www.mariska-hofmann.blogspot.nl/.


Als je de expositie gaat bekijken dan zou ik het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat in het gastenboek.
 

19.10.13

Ladies Night

Vrijdagavond 1 November a.s. sta ik met een kraam op de Ladies Night in Winkel. Heb je nog geen plannen voor deze avond en woon je in de buurt, kom dan gezellig langs. De volgende exposanten zijn ook van de partij:
 
Partyboot De Koperen Hoorn Vaartochten/Tijdens de Ladies Night een gezellig terras
My Scrappin’ Point of View/Mariska Hofmann - Scrapbook
Lelle’s Taarten/Mariëlle v.d. Nouwland - Taarten/Cupcakes
Studio 61/Karlijn d'Hondt - Fotograaf
Juwelier Leguit/Tilly Schaafsma-Leguit - Goudsmid
Wilma’s Wereld/Wilma Webster - Fair Trade artikelen
Kids & Zo/Cindy-Linda Maas Kinderkleding
Ellen Smit - Groendecoraties
C. de Wagt - Halfedelstenen Sieraden
Paardencentrum Moerbeek/G. Nagelhout - Verzorgingsproducten
Houten Meubel Outlet/Danny Steketee - Houten Meubelen
Quida nail produts/Salon Tip Tap Top - Nagelstyliste/Nagelproducten
Saskia van Bilderbeek - Beeldend Kunstenaar
Praktijk 22 - Afslanken, Balans en Voeding
Tessa’s Health & Beauty/Tessa de Vries - Permanente Make-up
Elles Beautysalon/Elles Dekker - Schoonheidssalon
Muisje Sensitief/Eline Kaptein - Artikelen voor gevoelige kinderen
Greetje van Roon - Handlezen
Studio LND/Linda Stammes - Grafisch Vormgeefster
Tanning Studio 33/Kirsten Zwart - Spray tan/T
anden bleken/Contour Wrap
Jolanda en Karin - Sieraden, tuin en woonaccessoires van fietsbanden
Lots en More - Kleding
PHS Sundepil - Scrub ontharing
Daniëlle Bing - Houten snijplanken, Olijfolie en Kruide
 

Graag wil ik de bezoekers kennis laten maken met scrapbooken in de breedste zin. Niet alleen het verwerken van foto's laten zien, maar ook mini-albums, het decoreren van een canvasdoek, versierde doosjes, MDF vormen, etc. Ben je enthousiast geworden na het bezoeken van de Ladies Night geef je dan op voor een kennismaking workshop en ontvang een goodiebag cadeau. Tijdens de avond ligt er een inschrijflijst op tafel.

Dank voor je bezoek en ik wens je een fijn weekend.

 

4.10.13

C&S Challengeblog #187, De Creatieve Zebra en HobbyVision

Wederom een kaartje welke ik wil gebruiken voor verschillende challenges. Allereerst voor de Cards & Scrap Challengeblog waar opdracht #187 is om iets te maken volgens onderstaande schets en daarbij een dier te kiezen. Ik heb voor spinnetjes gekozen omdat deze mooi bij het andere thema passen.
Maandchallenge #2 bij De Creatieve Zebra heeft als thema Halloween. Challenge #19 bij HobbyVision heeft als opdracht het gebruik van minimaal 3 knopen.

Gebruikte materialen: Cardstock: ColorCore | Designpapier: Basic Grey - Eerie en BoBunny - Mama Razzi2 | Element stickers: Basic Grey - Eerie | Letterstickers: October Afternoon | Chipboard Frame: Graphic45 - Tropical Traveloque | Distress inkt: Ranger - Scattered Straw | Diversen: touw, knopen, naaimachine, spinnen.

Dank voor je bezoekje en ik wens je een fijn weekend.