22.10.13

Persbericht Expositie

21-10-2013

Expositie in De Trambaan
       
Tot en met half januari 2014 is in De Trambaan (locatie Woonzorggroep Samen) een scrapbook expositie van collega Mariska Hofmann te zien. Scrapbooken is een creatieve manier om foto’s te verwerken. Door foto’s te versnijden, versieren en aan te kleden wordt de sfeer van de foto’s versterkt. De expositie is iedere dag van 09.00 tot 16.00 uur gratis te bezichtigen.
Mariska Hofmann is Coördinerend Facilitair Medewerker in de Hornhoeve, Sabinahof en Sint Maartenshof. In haar vrije tijd maakt ze scrapbooks. “Ik scrap sinds 2003 en gebruik in mijn layouts veel laagjes, kleine details en de naaimachine. Ik ben gek op bloemen, knopen, washi tape (decoratief Japans tape) en ook distress- en spray inkt zijn fijne spullen om mee te werken. Het mixen van verschillende papierlijnen en versieringen is een uitdaging om er een mooi geheel van te maken.”

Scrappen is voor Mariska niet zomaar een hobby. Ze heeft al voor diverse tijdschriften artikelen mogen maken. Thuis heeft ze een workshopruimte waar regelmatig een groepje komt croppen en op verzoek geeft Mariska workshops. Kijk voor meer informatie over Mariska’s scrapbooks op http://www.mariska-hofmann.blogspot.nl/.


Als je de expositie gaat bekijken dan zou ik het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat in het gastenboek.
 

1 opmerking:

Je@net zei

Wat leuk, Mariska. Denk dat je veel positieve reacties gaat krijgen, veel succes!