10.2.15

Scrapuitdaging 20

Voor de nieuwe challenge van Cards en Scrap is het de bedoeling om Washi Tape op je layout te verwerken. Een super uitdaging omdat ik dol ben op al die gekleurde rolletjes.

De foto is genomen tijdens ons jaarlijks bowlinguitje met m'n schoonzus en haar gezin. Voor het eerst zonder Peter en dat maakte het voor ons allen moeilijk,  maar wel een avond om met een goed gevoel op terug te kijken.

Op de tag heb ik een persoonlijke noot geschreven ... hoe belangrijk zij voor ons zijn en dat ondanks het gemis we ons best doen om te genieten van dit uitje en dat ook weer van de dagelijkse dingen proberen te doen. Lieve schoonzus dank voor alles wat je/jullie voor ons doen.

Gebruikte materialen:
Cardstock: kraft | Papier, embellishments, etc. voornamelijk uit de Paper Camillia Scrapbook kit oktober 2013 | Overig: oude voorraad.


De sponsor voor deze uitdaging is Creabest.Ben je ook zo dol op dit fantastische "plakband" doe dan mee met deze uitdaging. Je hebt tot 9 maart a.s. 23.55 uur de tijd om je layout te plaatsen. Succes!

Ik wens je een gezellige dag en dank voor het kijken.

6 comments:

Els said...

Een pracht layout is dit en fijn dat je met dit familie uitje toch met een goed gevoel op terug kunt kijken.
Groetjes, Els

Je@net said...

Ja, dat zijn moeilijke momenten, Mariska, maar wat fijn dat je ze zo met elkaar kunt delen.
Vind het ook een erg mooie lo geworden met veel leuke details!

Boukje said...

Mooie layout, ik lees een stuk naar onderen dat je man er niet meer is. Wat goed dat je dan met een goed gevoel op je familie uitje terug kunt kijken!
Groetjes Boukje.

Romy said...

Wat een ontzettend leuke en stoere lay-out! Je hebt die tags ook zo mooi verwerkt!

Thamar, said...

Hoi hoi
Ik vind je lo weer een toppertje wat leuk dat jullie dat dien elk jaar. Ja met zulke uitjes is Peter natuurlijk wel aanwezig,in je hart. Veel liefs

Ans said...

Fijn dat je deze moeilijke momenten kunt delen! Het is een mooie lo!

Liefs Ans