24.3.15

Scrapuitdaging 21

Aan mij de eer om in de reminder van de challenge - Maak een layout met textuur - een scraptip toe te voegen. Werken met structuurpasta is mooi, ook embossingfolders geven een geweldig resultaat. Ik heb echter gekozen voor designpapier met een prachtige fluweelprint. Daarbij vond ik in m'n oude voorraad een silhouette sheet van chipboard. Hiervan heb ik delen weggeknipt zodat het patroon overbleef wat ik op deze layout heb verwerkt.

De foto op de layout is me heel dierbaar maar geeft me ook een gevoel van heimwee naar de dingen die nooit meer zullen zijn zoals ze waren. Bijna een jaar verder is het gemis nog steeds enorm. Ik ben trots op m'n jongens en vind dat we het goed doen met z'n 3-en.Nog een scraptipje: het mooie verpakkingsmateriaal van Prima verdwijnt bij mij niet in de prullenbak maar gebruik ik vaak op een kaart of layout. Op deze layout heb ik de foto gemat op een kartonnetje van bloemen.

Het woord remember komt van een transparante bloemen verpakking.


De swirl heb ik uit het designpapier geknipt en losjes vastgezet.


Gebruikte materialen:
Cardstock: ColorCore en Core Impressions Graphic 45 | Designpapier: Me and My Big Ideas | Silhouette sheet: K&Company | Frame: Jillibean Soup | Letterstickers: Basic Grey | Bloemen: Prima | Sprayinkt: Perfect Pearls Mists | Brad en pearls: Action.


5 opmerkingen:

Ans zei

Wat een schitterende layout Mariska. Een mooie herinnering!

Je@net zei

Wat een prachtige lo, Mariska. Een dierbare herinnering die gekoesterd wordt in deze lo.
En het verpakkingsmateriaal van Prima is inderdaad te mooi om weg te gooien. Ik gebruik het ook altijd!

Aletta zei

Echt prachtig Mariska.... en een hele mooie foto v jullie samen..m

Petra zei

Wat een sfeervolle en prachtige lo Mariska, eentje om te koesteren!

*Fauve* zei

Super mooi zeg! Ik ben helemaal verliefd op het chipboard wat je hebt gebruikt, erg leuk!