10.3.13

Layout - Grote fan

Nu de jongens ouder worden zijn ze kritischer op welke foto's ik mag gebruiken voor mijn layouts. Jarno houdt van toneelspelen en nadat hij een aantal jaren bij het jeugdtoneel heeft gespeeld is het dit jaar tijd voor het echte werk, meedoen met de volwassenen. Het laatste jaar bij de jeugd speelden ze een stuk waar de groep veel succes mee had. Jarno mocht zelf de hoofdrol spelen.
 
Overgrootoma was bij alle voorstellingen een trouwe bezoekster. Inmiddels zelf 90 jaar maar ze wilde deze avond voor geen goud missen. 
 

De bloem op de layout is gedeeltelijk losgemaakt, de buitenste laag is verwerkt als kanten rand. De sterren zijn "glow in de darks", waarvan er een aantal met alcohol inkt zijn bewerkt.

Gebruikte materialen: Dessinpapier, element sticker: Basic Grey - Eerie | Bloem, kant: Prima | Thickers: American Crafts | Stickers: 7Gypsies | Alcolhol inkt: Ranger | Overig: lint, plastic sterren, rhinestones, fineliner, nietjes, naaimachine, journaling card.

Dank voor het kijken en een fijn weekend.

2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooie lo, Mariska! En wat leuk dat zijn overgrootoma er ook nog zo van kan genieten, da's toch wel iets om te koesteren en vast te leggen op een layout!

Edleen zei

Cool layout there :)
Hope you are doing fine and have a great week ahead!