1.5.18

Een project met een Knuffel

Hoera de eerste Challenge op het Inspiratieblog van Anna Gretha design is een feit. Na alle voorbereidingen door Minke is het fantastisch om vandaag het eerste project te laten zien.

Het thema voor KnuffelChallenge052018 is Verwerk zoveel mogelijk Knuffels op je project.Voor deze kaart heb ik restmateriaal cardstock en designpapier gebruikt. In de achtergrond gebruik gemaakt van de Knuffel embossingfolder en de tekststempel uit de Stempelset Knuffels. Overig materiaal is een bloem van Prima, pareltjes, knoopje, rietje, en Distress- en Stazon inkt.

Wil je meedoen met de challenge ... maak dan een kaart, layout, art journal pagina of een mixed media project. Alles mag! Je kunt je inzending plaatsen in de Anna Gretha design Challenge groep op Facebook of in Inlinkz onderaan in het bericht van de maandchallenge.

De challenge loopt tot zondag 31 mei 23.55 uur en je kunt een waardebon winnen van € 7,50 welke te besteden is in Minke's Knutsel winkel.

Veel plezier allemaal en hopelijk tot ziens.

Groetjes Mariska


6 opmerkingen:

Els zei

Een hel mooie kaart Mariska en die bloem is wel heel gaaf.
Groetjes, Els

Minke Brattinga zei

Mooie kaart heb je gemaakt Mariska! Echt jou kleuren. Mooie tekst heb je uitgekozen voor jou op deze gedenkwaardige dag!
Dikke Knuffel, Minke.

Je@net zei

Een prachtige kaart, Mariska!

Brendaxx zei

Erg mooie kaart heb je gemaakt Mariska!Mooi dat warme rood en die bloem is prachtig!
De tekst helemaal treffend voor jou xx Dikke knuffel, Brenda

CreaMiep zei

Ontzettend leuk kaartje, mooie kleuren.

Groetjes, Sonja

Bernadet zei

Mooie kaart Mariska.
Vind de kleurtjes TOP