27.6.18

Herinnerings kistje

Tijdens de 1e Teamdag van Anna Gretha design had teamlid Eva een prachtig kistje voor Minke gemaakt. Ook voor alle teamleden had zij onbewerkte kistjes meegenomen zodat wij er zelf mee aan de slag konden gaan. Hoe leuk is dat om samen te starten met een project en eind van de dag zoveel verschillende uitwerkingen te zien.


Mijn kistje is een herinnerings kistje geworden waar ik later nog een klein albumpje bij wil maken. Allereerst heb ik een stukje cardstock geembossed met de Knuffel folder en dit met drie verschillende kleuren Cosmic Shimmer Metallic Gilding Polish bewerkt totdat ik tevreden was met het resultaat. Dit stukje cardstock op het deksel geplakt en er aan de rechterkant een stukje lint uit laten steken om het deksel makkelijk open te kunnen trekken. Voor de zijkanten heb ik de Vlinder embossingfolder gebruikt en ook deze stukjes cardstock met dezelfde kleuren gepolished.

Voor de afwerking heb ik een zwarte doily gebruikt. Deze heb ik alleen in het midden vastgezet om een "losse" uitstraling te krijgen. Daarop een paar bloemen, plakparels en een messing knoopje geplakt. De rand van het stukje cardstock met de Herinnerings tekststempel heb ik aangezet met bruine distress inkt.
Gebruikte AGD-materialen zijn de Embossing Knuffels, Embossing Vlinders, Stempelset Herinneringen en Cosmic Shimmer Metallic Gilding Polish Graphite, Red Bronze en Fern. 

Nieuwsgierig naar de kistjes van de andere teamleden ... neem dan een kijkje op het Inspiratieblog van Anna Gretha design.

Dank voor het kijken en hopelijk tot ziens.

Groetjes Mariska

2 opmerkingen:

Je@net zei

Oooohhh...wat heb je dat mooi gedaan, Mariska. Een prachtig kistje voor mooie herinneringen!

Brendaxx zei

Prachtig herinneringenkistje geworden Mariska! ERg mooi met die warme kleuren. Het was een leuk idee van Eva om die kistjes mee te nemen naar de DTdag. Ik ben ook nog steeds heel blij met mijn kistje. Ik ga er ook nog een mini-album bij maken.
Fijne dag vandaag en geniet van het mooie weer, je tuin, etc. Groetjes, Brenda