2.7.18

Hoera, geslaagd!

Het is weer de eerste maandag van de maand en dus tijd voor een nieuwe challenge KnuffelChallenge072018, met als thema "Hoera Geslaagd"!


Het verhaal bij deze layout is dat Jarno in 2012 op het nippertje slaagde voor zijn HAVO-examen. Beginnen aan je eindexamen met een heel slecht gemiddelde maar door een enorme inzet toch nog je diploma halen is SUPER!!!

Voor deze layout heb ik gebruik gemaakt van heel veel oud scrapmateriaal, leuk detail is de kledingtag. Het achtergrondvel is ColorCore cardstock van Graphic45. Het uurwerkpatroon heb ik licht opgeschuurd en vond ik passend omdat de tijd voor Jarno letterlijk begon te dringen. Ook mocht ringband papier niet ontbreken. De stempel komt uit de Stempelset Knuffels.

Gezellig dat je langskwam en wil je meedoen met de challenge ... maak dan een kaart, layout, art journal pagina of een mixed media project. Alles mag! Je kunt je inzending plaatsen in de Anna Gretha design Challengegroep op Facebook of in Inlinkz onderaan in het bericht van de maandchallenge.

De challenge loopt tot zondag 31 juli 23.55 uur en je kunt een waardebon winnen van € 7,50 welke te besteden is in Minke's Knutsel winkel.

Veel plezier allemaal en hopelijk tot ziens.

Groetjes Mariska

3 opmerkingen:

Els zei

Super mooie Layout heb je gemaakt Mariska en past allemaal heel goed bij elkaar al is het ouder materiaal. Heel leuk ook is het kleding label. Toppie!
Groetjes Els en geniet van het mooie weer Mariska.

Minke Brattinga zei

Wat een mooie layout Mariska.Toch leuk om van deze bijzondere momenten een leuke scrap te maken. Super dat je deze als voorbeeld voor de Challenge hebt gemaakt.
Een groet en een knuf.
Minke.

Je@net zei

Nou....dat is zeker super gaaf. Net zoals deze mooie layout, Mariska!