26.9.18

Vakantie Kiekjes

Vorige week ging op het Inspiratieblog van Anna Gretha design HerinneringenChallenge092018 van start. Het thema van deze uitdaging is "Vakantie Kiekjes" ... een uitje met m'n moeder staat centraal in dit kleine boekje.

Tijdens de Scrapdag in Noordwolde gingen we aan de slag met een super leuk project, een boekje gemaakt uit één scrapvel. Samen met Minke voor de eerste keer deelgenomen aan deze gezellige dag en hopelijk volgend jaar weer.

Als Moederdag cadeau gaf ik mam een dagje weg en op het laatste moment besloten we er een overnachting bij te boeken.




Een gezellige dag naar "De Kruidhof" in Buitenpost en daar genoeg inspiratie opgedaan om er thuis in de tuin mee aan de slag te gaan ... en prachtig weer zodat we koffie en lunch heerlijk buiten op het terras konden gebruiken.


Gebruikt product van Anna Gretha design:

https://www.knutsel-tijd.nl/winkel/anna-gretha-design/stempelset-herinneringen/#cc-m-product-9600045750  https://www.knutsel-tijd.nl/winkel/anna-gretha-design/stempelset-scrapbooking/#cc-m-product-9600047450  https://www.knutsel-tijd.nl/winkel/anna-gretha-design/stempelset-alfabet/#cc-m-product-9600046550

Wil je meedoen met de Challenge plaats dan je inzending in het album van de Anna Gretha design Challenge groep op Facebook of via Inlinkz onderaan de pagina van het Inspiratieblog. Je kunt je inzending plaatsen t/m
15 oktober 23.55 uur.

Succes met je project en we kijken uit naar je inzending. Bij minimaal 3 deelnemers maak je kans op een waardebon van € 7,50 welke je kunt besteden in Minke's Knutsel winkel.

Dank voor je bezoek en wie weet tot de volgende keer.

Groetjes Mariska

4 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooi en lief boekje is het zo geworden, Mariska!

Brendaxx zei

Mooi boekje geworden Mariska! Super!

sanpiseth40 zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Els zei

Een schitterend mooi boekje is dit geworden Mariska.
Lieve groetjes, Els